Down Share

Link House

Poole, Dorset

We were approached by a client to completely remodel a floor of this landmark building in Poole, Dorset. In-conjunction with our preferred interior designer we provided a “turn-key” project for this client. Feature glassed partitions, walnut doors, bespoke Italian furniture with high specification lighting and AV equipment were incorporated to produce a stunning and contemporary working environment with panoramic views over Poole Harbour.

The offices included staff welfare facilities and bespoke changing area with a high-spec fitted kitchen and bespoke curved bar and back bar.

This impressive facility highlights Greendale’s expertise in office interiors and also offer clients a one stop shop to fully design and deliver a complete package including liaison with local authority and building regulations etc.

 


Employer Private Client

Project Manager Greendale Interiors

Architects Design Mode

Value £800,000

Duration 16 weeks

 

Construction Notes

Works were carried out whilst other floors in the building were occupied so a minimum of disruption was required. The project was completed on programme and to budget.

See more images of this project

 

Greendale Construction pledge to raise funds for Ethan Burney’s Wishes
12 January 2017

Greendale Construction Limited has announced that it will be supporting ‘Ethan Burney’s Wishes’ as it’s chosen charity for 2017.  Little Ethan Burney was born with a rare condition, Aarskog syndrome,... more...

Branding and Website Design by fathom

Home email