Down Share

Poole Accident Repair

Poole, Dorset

Greendale were pleased to return to this project and transform the front of house facilities. Clever use of lighting and finished materials have created a welcoming reception area including customer lounge and staff rest room/kitchen facilities. A glass entrance lobby has also been added to enhance the front of house experience.

The works consisted of a full refurbishment of the ground and first floor offices. The building was stripped back to the original shell and new partitions, electrical and mechanical services were installed throughout. The end result is the formation of a new reception/waiting areas with ancillary offices.

 

Client Ocean Automotive

Architect G4 Design

Contract JCT Minor Works

Duration 10 weeks

Value £228k

See more images of this project

 

Greendale Construction pledge to raise funds for Ethan Burney’s Wishes
12 January 2017

Greendale Construction Limited has announced that it will be supporting ‘Ethan Burney’s Wishes’ as it’s chosen charity for 2017.  Little Ethan Burney was born with a rare condition, Aarskog syndrome,... more...

Branding and Website Design by fathom

Home email